NYHET ! Trilleturer!

Bli med på trilleturer i Indre Østfold!
Bli med på trilleturer i Indre Østfold! Foto: Marius Dalseg Sætre, Marius Dalseg Sætre

Flere har tatt kontakt og etterspurt trilleturer. Torsdag 2. september setter vi opp den første i regi av DNT Indre Østfold. Alle er velkommen, uansett om man er DNT medlem eller ikke!

DNT Indre Østfold ble kontaktet av en kommende mamma våren 2021 med spørsmål om vi gjennnomførte trilleturer, eller bæremeisturer. Foreningen har tidligere hatt noen slike turer i Marker, men har veldig lyst til å få i gang dette tilbudet i hele Indre Østfold regionen. Vi begynner derfor med en første tur i Skjønhaug, Trøgstad, torsdag 2. september. Oppmøte med Torget kl 11.00. Turen er ca 5 km lang og går på asfalt- og grusvei. Siden dette er første tur, spanderer DNT Indre Østfold lunsj på alle som deltar på Frøken Fysen etter turen. Målet er man blir en gruppe som kan tenke seg å ha trilleturer, og kanskje bæremeisturer i hele regionen etterhvert, og at deltakerne selv kan melde inn ønsker om steder å gå! Vi gleder oss, og håper å se mange på trilletur i Skjønhaug 2. september! Se her for mer informasjon!