Medlem nr 2000?

DNT Indre Østfold har hatt en enorm medlemsvekst i 2020, og foreningen nærmer seg 2000 medlemmer. Blir du medlem nr 2000?

Siden foreningen ble stiftet i 2005 har antallet medlemmer tilknyttet DNT Indre Østfold vokst jevnt og trutt. Ved årskiftet 2019-2020 var 1760 medlemmer tilknyttet DNT Indre Østfold, og styret hadde liten tro på at medlemstallet skulle vokse til 2000 i løpet av året. Men stort fokus på rekruttering fra januar, og ikke minst at mange har fått øynene opp for det arbeidet som dugnadsfolket til DNT Indre Østfold gjør i samarbeid med andre, har ført til en voldsom vekst, faktisk størt vekst i landet. Det betyr at vi er like om hjørnet til å kunne ønske medlem nr 2000, velkommen. Og vi vil gjøre litt stas på vedkommende, selvom vi hele tiden er opptatt av å gjøre stas på og legge tilrette for ALLE våre medlemmer.

Har du lurt på å melde deg inn? Gjør det nå! Medlem nummer 2000 får en Bergans tursekk og turartikler av oss!