AKTIV I 100 - Rakkestad

Fellestur

Dato
22. september kl. 09:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Aktivpådagtid
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Med prosjektet "Aktiv i 100" ønsker Den Norske Turistforening å skape et bredere friluftstilbud - og derigjennom økt livskvalitet til seniorer og andre som er hjemme på dagtid.

Aktiv i 100 skal være et tilbud til gågrupper i nærmiljøet på hverdager. Tempo og distanse skal tilpasses gruppen, slik at gågruppen er inkluderende og bidrar til et sosialt fellesskap og gode naturopplevelser for deltakerne. Prosjektet har vært gjennomført flere steder i landet i flere år, og i 2021 setter vi i gang med dette tilbudet i regi av DNT Indre Østfold også.

Turstart; Oppmøte kl 09.45

Oppmøtested; Rakkestadhallen

Vi kjører i fellesskap til Bjørnstad Camping og går en runde på Filtvedtåsen. Vi besøker gamle boplasser og Fossnes fargeri. Vi besøker også helleristningene ved Bjørnstad Camping.

Varighet 4 timer inkl. pauser, ca. 6 km gange 

Turleder; Mona-Britt Heier 97 97 32 22

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

AKTIV I 100 - Rakkestad

Med prosjektet "Aktiv i 100" ønsker Den Norske Turistforening å skape et bredere friluftstilbud - og derigjennom økt livskvalitet til seniorer og andre som er hjemme på dagtid. Aktiv i ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Mona Britt Heier