AKTIV I 100 - Rakkestad

22. september kl. 09:45
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Aktivi100, Aktivpådagtid

Aktiv i 100 skal være et tilbud til gågrupper i nærmiljøet på hverdager. Tempo og distanse skal tilpasses gruppen, slik at gågruppen er inkluderende og bidrar til et sosialt fellesskap og gode naturopplevelser for deltakerne. Prosjektet har vært gjennomført flere steder i landet i flere år, og i 2021 setter vi i gang med dette tilbudet i regi av DNT Indre Østfold også.

Turstart; Oppmøte kl 09.45

Oppmøtested; Rakkestadhallen

Vi kjører i fellesskap til Bjørnstad Camping og går en runde på Filtvedtåsen. Vi besøker gamle boplasser og Fossnes fargeri. Vi besøker også helleristningene ved Bjørnstad Camping.

Varighet 4 timer inkl. pauser, ca. 6 km gange

Turleder; Mona-Britt Heier 97 97 32 22

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

AKTIV I 100 - Rakkestad

Med prosjektet "Aktiv i 100" ønsker Den Norske Turistforening å skape et bredere friluftstilbud - og derigjennom økt livskvalitet til seniorer og andre som er hjemme på dagtid. Aktiv i ...

• Mona Britt Heier