FAMILIETUR I FJELLA!

26. september kl. 11:00 - 14:00
Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Eidsberg, Barnasturalg

Velkommen til en herlig dag for hele familien i Fjella. Det blir bål, vi steker pinnebrød, vi leker og tester om fisken biter. Alle er hjertelig velkommen, uansett om man er DNT medlem eller ikke!

Turstart kl. 11:00 på Ertevannshytta

Varighet 3 timer

Adkomst Kjør inn Damyrveien til parkeringen parkeringsplassen påhøyre side etter omkring 5 km. Ca 600 meter å gå til Ertevannet og Ertevannhytta.

Turleder Bodil: 99694268. Vibeke: 41461912

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Alle må registrere seg hos turleder ved ankomst!

FAMILIETUR I FJELLA!

Turledere: