KULTURMINNESTIEN I SKIPTVET

Fellestur

Dato
14. mars kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Kulturminne, Skiptvet
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)

Vi går fra Idrettshallen via Brekkeveien, Finndalen, Steinhytta (kaffepause med orientering), Furukollen turhytte (der vi kan kjøpe drikke og noe mat), Bogsåsen, Koffeldsåsen og tilbake til Idrettshallen. Det er mulig å "hoppe av" turen underveis om man synes det er i lengste laget, men man må da ordne transport hjem selv.

Turstart      kl. 10.00 fra Idrettshallen, Storveien 30B i Skiptvet.

Varighet      Ca. 6 timer inkl. pauser, ca. 17 km.

Adkomst     Fra Askim kjør RV 115 til Meieribyen. Idrettshallen har adresse Storveien 30B, og det er skilta til Idrettshallen fra 115.

Turleder      Lars Sæther 48297649

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

Alle må registrere seg hos turleder ved ankomst! Grunnet nåværende restriksjoner, er det ikke tillatt med deltakelse fra andre enn de som bor i kommunene Skiptvet, Indre Østfold, Marker og Rakkestad.

KULTURMINNESTIEN I SKIPTVET

Vi går fra Idrettshallen via Brekkeveien, Finndalen, Steinhytta (kaffepause med orientering), Furukollen turhytte (der vi kan kjøpe drikke og noe mat), Bogsåsen, Koffeldsåsen og tilbake til Idrettshallen. Det er mulig ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Lars Sæther