KULTURMINNESTIEN I SKIPTVET - begrenset antall deltakere!

25. april kl. 10:00 - 16:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Kulturminne, Skiptvet

Vi går fra Idrettshallen via Brekkeveien, Finndalen, Steinhytta (kaffepause med orientering), Furukollen turhytte, Bogsåsen, Koffeldsåsen og tilbake til Idrettshallen. Det er mulig å "hoppe av" turen underveis om man synes det er i lengste laget, men man må da ordne transport hjem selv. Husk niste!

Turstart      kl. 10.00 fra Idrettshallen, Storveien 30B i Skiptvet.

Varighet      Ca. 6 timer inkl. pauser, ca. 17 km.

Adkomst     Fra Askim kjør RV 115 til Meieribyen. Idrettshallen har adresse Storveien 30B, og det er skilta til Idrettshallen fra 115.

Turleder      Lars Sæther 48297649

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Alle må melde seg på i forkant på våre nettsider, eller ved å kontakte DNT Indre Østfold på telefon 918 83 035! Grunnet nåværende restriksjoner, er det ikke tillatt med deltakelse fra andre enn de som bor i kommunene Skiptvet, Indre Østfold og Marker.

KULTURMINNESTIEN I SKIPTVET - begrenset antall deltakere!

• Lars Sæther