FERSKINGKURS FOR UNGDOM - Trømborgfjella

Kurs, Introkurs Friluftsliv, Ungdom, Ferskingkurs
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag

Program

DNT Indre Østfold inviterer nå til ferskingkurs for alle unge som ønsker å bli tryggere eller lære mer om friluftsliv. Kurset passer for deg som har gått litt på tur før og deg som er helt nybegynner. Dette er et praktisk kurs og vi er ute i skogen under hele kurset. Med dette kurset ønsker vi å gjøre folk trygge slik at de får selvtilliten og motivasjonen for å komme seg ut. Tanken er ikke at folk etter endt kurs skal være klare for å krysse Hardangervidda på ski, men at de skal kunne gå på dagsturer i nærmiljøet, og etterhvert utfordre grensene videre. Gjennom kurset får deltakerne grunnleggende ferdigheter innen friluftsliv. Målet med kurset er at du som deltaker skal føle deg trygg på å ferdes i skogen og bli inspirert til å dra på tur!

Kursinnhold

Kurset vil bestå av praktisk innhold som er tilpasset ungdom i alderen 13-19 år.

Generell informasjon

Kurset er gratis for DNT medlemmer.
Andre betaler tilsvarende medlemskontingent for 2020, fra 220.- til 360.-. Ta kontakt med indreostfold@dnt.no for mer informasjon

Kursdato

Kurset går fra kl. 0900-1700 søndag 19.april.

Kurset holdes ved Ertevannet (i nærheten av Ertevannhytta) i Trømborgfjella.

Annet

Vi lager felles mat på primus (og bål hvis været tillater det).  Vi vil være ute hele tiden.

Kurset finner sted ved Ertevannhytta i Trømborgfjella, og dere møter opp på parkeringsplassen ca 700 meter fra kursstedet

Dere skal lage maten deres selv, og får drikke til denne, men ta gjerne med ekstra drikkevann etter eget behov.

Adkomst: For dere som er usikre på veien, dere skal ta inn på Åsgårdveien (fv 685) uansett om dere kommer fra Mysen eller    Rakkestad (Trømborg), ta deretter inn på Lundeveien og følg denne til dere får en svær hestegård på venstre side. Like etter denne gården går veien inn i Fjella, følg skilt til p.plassen.

Påmelding  innen 12.april

Turleder     Marco Verkooijen 958 41 883

FERSKINGKURS FOR UNGDOM - Trømborgfjella

Ønsker du å lære deg grunnleggende ferdigheter i friluftsliv og bli inspirert til å gå mer på tur? Da er ferskingkurset noe for deg! 8 timers kurs unnagjort på én søndag. ...