FAMILIETUR FRA SKRABBERUD SYD, Rakkestad

Fellestur

Dato
30. august kl. 11:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Familietur, Nærtur, Barnasturlag, Bål, Familiedag
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi legger denne gangen opp til en tur for hele familien i nærområde rundt Skrabberud. Turen starter fra Skrabberud syd og ender igjen opp på samme sted. Det vil bli turtipp og andre aktiviteter underveis på hele runden og bål halvveis ved Ørketjern (Om naturen tillater). Turen passer for alle og spesielt for barnefamilier. Hele turen er på totalt 5,5 km i lettgått terreng og barn ned mot 3 til 4 år klarer fint turen med litt hjelp.

 

Turstart      kl. 11:30 fra parkeringen på Skrabberud syd

Varighet     4 timer, inklusiv pause, 5,5 km gange

Adkomst     Følg FV124 mot Strømsfoss (Aremark) 6 km. Ta til venstre, følg skilt til Budalen/Skrabberud. Bomvei kr. 40,00 – Vipps kan benyttes. Veien vil også bli skiltet med DNT skilt.

Turleder     Vidar Pedersen 906 87 212

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

FAMILIETUR FRA SKRABBERUD SYD, Rakkestad

Vi legger denne gangen opp til en tur for hele familien i nærområde rundt Skrabberud. Turen starter fra Skrabberud syd og ender igjen opp på samme sted. Det vil bli ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Per Vidar Pedersen