KANOTUR, Marker

Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Padletur, Kanotur, Nærtur,

Vi møtes på parkeringplassen Kanalmuseet

Dette er en ca 3 times kanotur. Vi skal følge Ørjeelva med kano og stopper underveis ved en gapahuk  for å ta en pause. Etter pausa drar vi tilbake med kano. Ha på klær som tåler vann, og ha med ekstra sett tørre og varme klær i tilfelle man skulle havne i vannet.

Max 8 deltakere..

Aldersgrense er fra 15år

Ta med godt med mat og drikke.

Turstart      Kl. 10:00

Varighet     4 timer inkl. pauser og 3 timer kanotur

Adkomst    E18 mot Sverige. Ta til høyre før Ørje sentrum og kjør 1 km til Ørje kursted følg RV843 og etter ca 16km til høyere    på RV124, følg skilt til p.plassen (Til Tømmerveien 12-38).

Påmelding  innen  14.juni

Pris            medlemmer gratis, andre kr. 100

Turleder     Marco Verkooijen 958 41 883

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

KANOTUR, Marker

Vi møtes på parkeringplassen Kanalmuseet Dette er en ca 3 times kanotur. Vi skal følge Ørjeelva med kano og stopper underveis ved en gapahuk  for å ta en pause. Etter ...

• Marco Verkooijen