AVLYST - ØYACAMP - STRANDØYA ERTEVANNET, Rakkestad

12. juni kl. 17:00
14. juni kl. 12:00
Fellestur, Fottur, Overnatting, Telttur, Nærtur, Barnasturlag, Kano

Overnattingstur fra fredag til søndag. Vi griller, leker, utforsker øya, samt at det blir fiske fra robåt og kano. Ta med barna på en overnatting i telt og eventuelt under åpen himmel om været tillater det. Vi ordner med kveldsmat, frokost, grillmat ønsker du noe spesielt må dette tas med av den enkelte.

Vi har tilgang til hytta dersom været skulle bli veldig ugreit. Du må selv ha med telt, sovepose etc, husk redningsvest.

Turstart      Kl. 17:00 fredag eller Kl. 11:00 lørdag

Varighet     2 døgn (alternativt 1 døgn)

Adkomst     Følg FV111 fra Rakkestad mot Sarpsborg og merket vei mot Vadtvedt ved Historica på Gautestadsletta. Følg veien ca 7,3 km. Parkering ved Ertevannet, følg skilting.

Påmelding  Innen 4. juni til en av turlederne

Pris            Kr. 100,00 pr. døgn pr. deltager for DNT medlemmer, ikke medlemmer kr. 150,00

Turleder     Jorunn M Audsen 957 03409 – Ingunn Melleby Fremmerlid tlf 416 53663 – Per Vidar Pedersen tlf 906 87212

AVLYST - ØYACAMP - STRANDØYA ERTEVANNET, Rakkestad