Avlyst FOTTUR FRA SKANTEBYGDA - OS, Rakkestad

Fellestur

Dato
26. april kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Gitt utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes råd om at vi alle må slutte opp om dugnaden for å begrense smitten, velger vi å avlyse planlagte turer, kurs og arrangementer i første omgang til 1. mai, sier generalsekretær i Den Norske Turistforening, Dag Terje Solvang.

Turen starter fra parkeringen til badeplassen ved Grytelandstjernet. Vi går mot Grytelandstjernet og følger stien nordover mot Tørrholtet og Bråten. Tar så stien sørøstover til Maridalen og opp til utsiktstårnet på Røsås. Derfra går turen til Fjellingen og Fjellingbakken og over mot Stubberud. Følger så veien til Haraldstadskogen og Skovdal hvor vi tar stien over “Tjernsåsen” til østsiden av Grytelandstjernet og tilbake til utgangspunktet.

 

Turstart      kl. 11:00 fra Grytelandstjernet

Varighet     5 timer, ca. 7 km

Adkomst    Avkjørsel skiltet fra Varteigveien ved Krosby og Revelsby.

Turleder     Finn Kultorp tlf. 918 44 916

FOTTUR FRA SKANTEBYGDA - OS, Rakkestad

Turen starter fra parkeringen til badeplassen ved Grytelandstjernet. Vi går mot Grytelandstjernet og følger stien nordover mot Tørrholtet og Bråten. Tar så stien sørøstover til Maridalen og opp til utsiktstårnet ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Finn Kultorp