Avlyst Mat på bål - familietur i Ørje

15. mars kl. 11:00 - 14:00
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Familiedag, Matpåbål
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. – Gitt den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes råd om at vi alle må slutte opp om dugnaden for å begrense smitten, velger vi å avlyse planlagte turer, kurs og arrangementer i første omgang til og med 26, mars, sier generalsekretær i Den Norske Turistforening, Dag Terje Solvang.

Bli med Barnas Turlag i Marker på tur!
Turen går til Liødegård der vi skal lage mat på bål. Vi skal kose oss med pinne brød, lapper og popcorn. Alle får smake og teste ut dette.
Det vil også være pil og bue skyting for barn.

Dato: 15 mars kl 11- 13.30
Ankomst: Kjør mot Lihammeren, Damholtveien.
Parker ved lysløypa.
Det er godt merket.

Turen starter på andre siden av veien. ( Det vil stå noen som viser vei og som deler ut oppgaveark til barna) Følg grusvei nedover en bakke, så ta til høyre ( se skilt)
Det er en type grus vei/sti. Vogn kan brukes, men noe grov stein siste meterne.

Husk: sitteunderlag

Vi håper mange har lyst og tid til å bli med denne dagen, store og små.Alle er velkommen, uansett om man er DNT medlem eller ei!

DNT Indre Østfold er 15 år i 2020, og vi vil gjerne gi alle barnemedlemmer (0-12 år) i vår forening en Bergans Tursekk.
Til dere som er medlemmer, og ikke har hentet sekken deres ennå - dere kan få sekken denne dagen.
Til dere som fortsatt ikke er medlem, men som melder dere inn før denne dagen, viser meg gyldig medlemsbevis får også sekk.

Turleder; Marit Søby Jensen 924 86 302

Mat på bål - familietur i Ørje

Bli med Barnas Turlag i Marker på tur! Turen går til Liødegård der vi skal lage mat på bål. Vi skal kose oss med pinne brød, lapper og popcorn. Alle ...

• Marit Kristin søby jensen