Avlyst DNT Ung - Pilegrimsvandring Oslo - Moss del 2

6. desember
Fellestur, Fottur, Ungdom, Pilegrimsvandring, Turkatalog2020
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne turen er avlyst pga. koronasituasjonen

Turen er dessverre avlyst pga. koronasituasjonen

Dag 1:

Vi møtes på Ås stasjon og fortsetter turen der vi slapp. Vi beveger oss mot Ås kirke, og fortsetter på pilegrimsleden mot Moss! Fra Ås går vi videre nedover mot Beverdalen og Børsum og finner en fin campplass for kvelden i området her. Vi lager en god middag og slapper av før vi finner soveposen.

Ca. 6km

Dag 2:

Vi starter dagen med en god frokost før vi pakker sammen campen og går videre nedover mot Vestby. Videre går vi forbi Sorgenfri og Dal før vi ankommer Kolås, rett utenfor Son, hvor vi slår camp for kvelden. Her blir det servert en god middag og vi koser oss med spill og andre aktiviteter utover kvelden før vi finner frem soveposen.

Ca. 15 km

Dag 3:

Vi starter dagen med en god frokost før vi legger ut på siste vandring tilbake til Moss. Vi går gjennom Son og følger pilegrimsleden videre gjennom Kambo og Mosseskogen. Turen vil bli avsluttet ved Moss kirke.

Ca. 13 km

Dato:                   4. – 6. desember

Turstart:             Oppmøte kl. 17:00 ved Ås togstasjon

Turledere:         Connie Rossing 932 73 454, Robin M. Simonsen

Annet:                Pga. smittevern så må du ta med eget telt eller hengekøye/ sovepose og liggeunderlag .Vi beveger oss i skog og vei, viktig med gode sko! Ta også med all mat du trenger for turen!

Pris:                   Kr. 160.- medlemmer/380.- ikke medlemmer.

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Pilegrimsvandring Oslo - Moss del 2

Turen er dessverre avlyst pga. koronasituasjonen Vi fortsetter fjorårets suksess med pilegrimsturer. Dette er del 2 av 2 turer som vil følge pilegrimsleden fra Oslo til Moss. Dag 1: Vi ...

• Connie Elisabeth Rossing