Avlyst DNT Ung - Telttur på Norefjell

Fellestur, Fottur, Fjelltur, Høst, Ungdom, Turkatalog2020
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Den første dagen går mest med transport opp til fjellet. Vi kjører samlet opp. Vi stiller med transport. Campen settes opp på Sandvasseter like ved Jøslivatn, mens matlagingen blir satt i gang. Fisking utover kvelden er absolutt en mulighet for de ivrigste.

Dag 2.

Fra Jøslivatn går turen videre innover på Norefjell i retningen Gråfjell. Målet for dagen er Donkelitjennet, som blir dagens endestopp. Matlaging, avslapping, spill, fisking og kos skaper kveldsstemningen.

Dag 3.

I dag skal videre tilbake mot startstedet på Sandvasseter. Her avsluttes turen og vi reiser sammen tilbake til Moss.

Dato:                   23. - 25. oktober

Turstart:              Kl. 16:00 fra Moss stasjon

Turledere:           Robin M. Simonsen 994 34 297, Frida Sølvsten

Annet:                 Ta med egen kopp og spiseutstyr, sovepose og liggeunderlag. Vi stiller med telt.

Pris:                     For medlemmer kr. 650.-/for ikke medlemmer kr. 990.- inkluderer middag fredag og lørdag, samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egen snacks.

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Telttur på Norefjell

På grunn av Covid 19 og smittevern så har vi dessverre sett oss nødt for å avlyse denne turen.  Den første dagen går mest med transport opp til fjellet. Vi ...

• Robin Martens Simonsen