Vinnere av påskeTurtips med turbo!

I perioden 9. til og med 18. april, hang det ute omkring 80 poster rundt omkring i kommunene Indre Østfold, Marker og Rakkestad. Interessen har vært veldig bra! Veldig mange barn (og voksne) har besøkt alle postene i hvert område, og mange har besøkt færre poster - det er egentlig ikke det viktigste; man kom seg ut og gjorde noe hyggelig sammen! Nå har vi trukket vinnerne, se nedenfor!

Vinnere og premier!

2. premie - Åsta Skansen Moseby
3. premie - Synnøve Skansen Moseby og Sigrid Tollersrud Skansen

Premier og praktisk informasjon

Premiene i konkurransen Påsketurtips med Turbo ser du nedenfor. Premiene kan hentes på kontoret i Askim, men ta kontakt med Kjersti på kjersti.sandvik@dnt.no eller telefon 918 83 035 for å avtale overlevering/henting!

DNT Indre Østfold og Barnas Turlag håper konkurransen og postene var inspirasjon til å komme seg ut, kanskje til steder man ikke har vært tidligere - og at man er fornøyd, uansett om man vant premie eller ikke!

Tusen takk for deltakelsen!

Premier

1. premie - overnatting på en av DNT Indre Østfold sine ubetjente hytter, 1 natt for inntill 4 personer

2. premie - Turbo turkopp og matboks

3. premie - Turbo caps og brettekopp

Henrik fant alle postene i Trøgstad-området!

Ikke medlem i DNT?

Alle som inngår familiemedlemskap i 2022, får fine innmeldingsgaver; barn under 13 år får hver sin Bergans tursekk og de øvrige familiemedlemmene får turbestikk. Husk at kontingenten din går tilbake til den lokale foreningen, slik at DNT Indre Østfold kan legge tilrette for turer og aktiviteter, rydde, merke og skilte stier og turløyper samt drifte og vedlikeholde hytter.

Bli medlem NÅ, og ta kontakt med Kjersti for de fine innmeldingsgavene!

Flott Bergans tursekk i ulike farger!