Sjekk ut i ut.no

Med SjekkUT kan du "sjekke inn" og samle på turposter, fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet i UT-appen. Du kan konkurrere mot deg selv eller delta på ulike trimkonkurranser. SjekkUT er tilgjengelig for alle og helt gratis å bruke.

Det eneste du må gjøre er å opprette en UT-brukerkonto og laste ned siste versjon av UT-appen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvordan får jeg tak i UT-appen?

UT-appen er tilgjengelig for iPhone og Android-telefoner og kan lastes ned i respektive app-butikker. Appen er gratis.

Slik bruker du SjekkUT i UT

  1. Før turen kan du sjekke UT.no eller UT-appen for å se om det er noen turer og turmål som frister. Bruk UT som et planleggingsverktøy som gir deg informasjon over turmulighetene.
  2. Ta med deg telefonen din på tur og bruk gjerne UT-appen underveis for å sjekke kartet eller finne informasjon om turen du er på.
  3. Når du har kommet frem til turmålet ditt kan du åpne UT-appen og trykke på hytta eller stedet du er på.
  4. På alle steder og hytter i appen vil det være en knapp som heter "SjekkUT". Trykk på denne for å registrere besøket ditt. OBS, du må være nærmere enn 75 meter for å kunne registrere et besøk.
  5. Etter at besøket er registrert kan du skrive i gjesteboka og dele turopplevelsen din med andre brukere av UT.
  6. Til slutt kan du skryte litt av deg selv, nyte resten av turen og drømme om neste turmål :)

Utover høsten vil vi arrangere konkurranser via denne tjenesten, og anbefaler derfor at dere allerede nå, om dere ikke allerede har gjort det, å laste ned siste versjon av UT-appen og gjør dere kjent med tjenesten.

Om du tidligere har brukt gamle SjekkUT-appen, beholder du innsjekkingene dine, men dette krever imidlertid at du oppretter en UT-brukerkonto med samme e-postadresse som du har brukt i eksisterende SjekkUT. Se informasjon om dette her. ​​​​​​​

Vi ønsker dere alle en riktig god tur-sommer!