ERTEVANNHYTTA

Foto: Fred L. Larsen

Hytta var opprinnelig ei koie for tømmerhoggere og ligger 20 meter fra Søndre Ertevannet i Trømborgfjella, Eidsberg.

DNT IØ leier hytta på åremål, og har satt den istand med DNT-status "ubetjent hytte". Der er vedovn og gasskomfyr (ikke elektrisitet), men ikke mat, det må du ha med selv. Det er ei stue på 19 m2 og et vindfang på 3 m2 + et lite lager på 2 m2. På nordveggen er det påmontert ei "vaskebu". Det vil si at hånd-/og kroppsvask foretas under åpen himmel.

I tillegg er det et hundehus med god plass, selv til en stor hund. Grunnflate 70 x 90 cm - og 70 cm høyt.

Det kan kjøres bil via en bom (kr 50) fram til en parkeringsplass 700 meter fra hytta.

Området er fredfullt. Ertevannet er humusrikt og derfor ganske brunt - og med gode fiskemuligheter.

Hytteinfo

Ubetjent  -  4 senger  -  DNT-nøkkel

Det er ikke ekstramadrasser for bruk på gulvet.

Booking: indreostfold@dnt.no

Mer info og kart på UT.no

Se adkomst fra Ramstadkrysset

PRISER - fra kl. 14:00 til kl. 14:00

Kr 100,-  - ved benyttelse av hytta på dagtid.

0-12 år - gratis
13-26 år - kr 75,- pr natt pr person
27 og oppover - kr 150,- pr natt pr person

Ikke-medlemmer
0-12 år kr 50,- pr natt pr person
13 år og oppover - kr 250,- pr natt pr person

Om man booker en seng for et medlem fra 0-12 år og senga ikke benyttes, må det betales som om det var en voksen.