Utsettes! "Norge, du er pen!"

DNT Ung Indre Østfold inviterer til pizza og foredrag med Safari Shabani - kjent fra Safari på Safari på You Tube, Instagram og TikTok @loff.no Møt Safari Shabani og hør han fortelle om sine naturopplevelser, på sin helt egen måte! Alle er velkommen til Askim Kulturhus onsdag 8. desember!

Kort om Safari Shabani:
Siden han ble presentert for norsk natur gjennom serien Safari på Safari, har han reist i store deler av landet. Dette har ført til en voksende interesse for turer i skog og mark, og sin helt egne tilnærming til hvordan han bruker naturen for å koble av. På kort tid har Safari blitt et kjent friluftsansikt, og han har blant annet blitt ambassadør for Bergans, reist Norge rundt med 71 grader Nord og blitt intervjuet i Fjell og Vidde.
I tillegg til foredraget informerer DNT Ung Indre Østfold om sine fjellturer og nærturer i 2022, før det blir pizza og brus til alle!
Avslutningvis trekker vi to vinnere blant de som melder seg på og møter opp; Ett gavekort på Intersport på kr 1500.- og en hengekøye med myggnetting og tauverk, verdi kr 1200.-

På grunn av servering er det påmelding til indreostfold@dnt.no eller på telefon/sms 918 83 035 innen 5. desember!
ARRANGEMENTET ER GRATIS, og DU TRENGER IKKE VÆRE MEDLEM I DNT FOR Å DELTA!!