Trøgstadstien forlenges!                                 BLI med på langtur!

Trøgstadstien strekker seg i dag fra Grorudfjell til Torpertjern, tvers gjennom tidligere Trøgstad kommune. Turlaget har ryddet, merket og skiltet denne etter nasjonal standard. Nå forlenges denne inn i Fjella i tidligere Eidsberg kommune. Bli med å gå hele turen!

Turen vil totalt være på omlag 4,2 mil, og det blir arrangert to turer, en på våren og en på høsten. Det blir premie til alle som deltar på begge turene, og vi avslutter hver tur med litt og spise. DNT Indre Østfold står for serveringen ved turens slutt.

Første tur fra Grorudfjell til Gravstjern på Skjønhaug er 9. mai. Turen er omkring 22 km lang. Grunnet nåværende covid-19 restriksjoner i vår kommune, er det begrensninger i antall deltakere. Så ikke nøl med å melde deg på nå! Se her for mer informasjon!

Andre del av turen gjennomføres 12. september, fra Gravstjern på Skjønhaug til Einarbu i Fjella. Turen er omlag 20 km lang. Vi håper det er færre restriksjoner på det tidspunktet, men les mer her og meld deg gjerne på allerede nå!