Nå er det merket og skiltet i Sameia

I dag 8. april er Sameia ferdig merket og skiltet etter nasjonal standard. Fantastiske folk har jobbet dugnad og også overholdt smittervernreglene, selvfølgelig!

DNT Indre Østfold laget i 2018 et turkart over Eidsberg vest - Sameia og Glomma, og med midler fra tidligere Østfold Fylkeskommune, et godt samabeid med Trømborg IL og Velforeningen for Eidsberg Stasjon, er Sameia nå ryddet, merket og skiltet i henhold til nasjonal standard. Nå oppfordrer vi ALLE til å gå en tur i dette området, og kom gjerne med ris og ros til oss. Er det behov for mer merking og eller skilting, eller er det andre ting dere tenker på? Det er nå godt merket fra lysløypa i Trømborg, fra Kloppa og Helsestien i Mysen og fra Finnestad og parkeringen ved Nisseklemma i Eidsberg. GOD TUR!