13 års innsats for DNT Indre Østfold

Foto: Kjersti Berg Sandvik

I går var det slutt, Signe Grønvik avsluttet sitt over 13 års engasjement som kasserer i DNT Indre Østfold.

Signe har vært en av nestorene i vår forening. Det hele startet 24. august 2004. Da ble det avholdt et møte mellom DNT sentralt og 5 fra Indre Østfold for å vurdere interessen for et DNT lokallag. Signe var en av de som deltok. Den 22. september samme år møtte 80 personer på «Ditt Gjestehus» i Mysen for å etablere et interimsstyre for å jobbe videre med planene om et eget lokallag. Signe ble valgt inn sammen med 11 andre. Den 4. november 2004 ble interimsstyret konstituert, og Signe ble valgt til kasserer – og siden har hun, heldigvis, holdt godt på den posisjonen fram til i går – 6. mars 2018.

For en forening er det av stor viktighet med kontinuitet blant de tillitsvalgt. Signe har oppfylt den rollen på en utmerket måte for oss i over 13 år. Gjennom økonomiske månedsrapporter har hun gitt oss oversikt og trygget – og når vi eventuelt fulgte opp med detaljspørsmål, ja så var det som om akkurat det spørsmålet hadde hun forberedt seg spesielt godt på. Hennes innsats har vært særs stor.

Selv om Signe nå forlater styret og kasserer-jobben, så skal hun fortsatt være aktiv hos oss. Hun er gjennom flere år også leder av vårt turlag i Eidsberg, så vi skal fortsatt vandre sammen, men nå ute på tur. Og de som har gått på tur med Signe, vet at hun er ikke så lett å følge der heller. En kjappere gange er det ikke mange som har.

Vi er svært takknemlige for dine mange år i en sentral posisjon hos oss Signe! Vi sees på tur!

Fred L. Larsen

styreleder