Arnbjørnrud

Arnbjørnrud sett fra andre siden av Søndre Bustein
Arnbjørnrud sett fra andre siden av Søndre Bustein Foto: Fred L. Larsen

Arnbjørnrud er ei ubetjent hytte i DNT-systemet. Det er tre 4-mannsrom. Totalt 11 senger, en av dem er bred nok for to som kjenner hverandre godt Det er to sett ekstra med dyner og puter for evt. overnatting på madrassene i stua. Flott kjøkken med «alt» du trenger av utstyr, gassbluss og en vedovn. Romslig spiseplass langs den ene veggen i ei stor flott stue som også har en ny peis. Mot solnedgangen kan du benytte en ny terrasse – og like nedenfor en romslig bålplass. Ny flott bod med gammeldags do og godt med plass for lagring av ved.

Det er tre 4-manns rom i hytta:

Rom KJELEN
         - Tillatt med hund, men ingen andre steder i hytta- og ikke i senga. En av sengene er også litt bred, kan passe for to godt kjente.

Rom BASDAL

Rom BUSTEIN

Det er også to sett med dyner og puter ekstra for overnatting på madrass i stua. Dette ligger undermadrassen lengst til høyre i sofaen.

PRISER - fra kl. 14:00 til kl. 14:00

Kr 100,-  - ved benyttelse av hytta på dagtid.

0-12 år - gratis
13-26 år - kr 75,- pr natt pr person
27 og oppover - kr 150,- pr natt pr person

Ikke-medlemmer
0-12 år kr 50,- pr natt pr person
13 år og oppover - kr 250,- pr natt pr person

Om man booker en seng for et medlem fra 0-12 år og senga ikke benyttes, må det betales som om det var en voksen.

Flott kjøkken med to gassbluss og alt av dekketøy
Flott kjøkken med to gassbluss og alt av dekketøy Foto: Fred L. Larsen
Soverommet Bustein har to køyer, fire sengeplasser
Soverommet Bustein har to køyer, fire sengeplasser Foto: Fred L. Larsen