«FJELLACAMP» - 8 til 12 år - Voksne må delta med barn!

15. september kl. 18:00
17. september kl. 14:00
Fellestur, Fottur, Fjellacamp
BT1617

Etter en knalltur i fjor tar vi turen igjen! Vi vet at barn i alderen 8-12 år storkoser seg med en skikkelig villmarksopplevelse. Det blir overnatting under åpen himmel, kanotur, kart/kompass, fiske, felles middager rundt bålet og mye annen moro. Fredag kveld rigger vi til leir med telt/tarp. Lørdag fortsetter vi turen og kommer til en hytte hvor vi har utedo men ikke vann og strøm. Også her skal vi sove ute i telt/tarp.

Turen passer for alle med «normalfysikk» - og med utstyr for å overnatte utendørs. Pakkeliste og mer informasjon kommer nærmere turstart.

Turstart Fra Dynjan.

Varighet Til søndag rundt lunchtid. 5 km gange.

Adkomst Fra E18 Ramstadkrysset tar du mot Mysen, etter 1 km, ved Susebakke, ta sørøstover mot Trømborg, etter 5 km, ta til venstre mot p.plassen v/ Dynjan, skiltet derfra.

Gratis for DNT medlemmer, kr 150 for barn som ikke er medlemmer, og kr 300 for voksne som ikke er medlemmer!

«FJELLACAMP» - 8 til 12 år - Voksne må delta med barn!

• Thomas Myran