UTSETTES - AMBASSADØR- OG NÆRTURLEDERKURS

18. april kl. 10:00 - 14:30
Voksne, Ungdom, Seniorer
Kurs, Introkurs Friluftsliv, Ambassadørkurs, Nærturlederkurs

Tidspunkt: Søndag 18. april.

Pris totalt: GRATIS for medlemmer, andre kr. 200.

Påmeldingsfrist innen 11. april!

Sted:  Østfold Næringspark i Askim

AMBASSADØRKURS kl. 10:00

Lære mer om DNT? Ambassadørkurset er det første og enkleste nivået i DNTs kursrekke. Velkommen til en uforpliktende smak av DNT.

NÆRTURLEDERKURS kl. 11:30 - 14:30

Har du lyst til å bli nærturleder? Bli med på et praktisk kurs og få mer kunnskap og øvelse i nærturledelse.

KURSHOLDER; Fred L. Larsen 995 31 967

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Grunnet nåværende restriksjoner, er det ikke tillatt med deltakelse fra andre enn de som bor i følgende kommuner; Marker, Indre Østfold, Skiptvet, Rakkestad og tidligere Rømskog. Dersom det blir endringer i disse restriksjonen, vil vi oppdatere dette fortløpende!

UTSETTES - AMBASSADØR- OG NÆRTURLEDERKURS

Tidspunkt: Søndag 18. april.  Ambassadørkurs og Nærturlederkurs kan tas i sammenheng. Har du Ambassadørkurs fra før, møter du kl. 11:30.  Pris totalt: GRATIS for medlemmer, andre kr. 200.  Påmeldingsfrist innen 11. april!  Sted: ...

• Fred L. Larsen