DNT UNG Voksen (18 - 40 år) - Gå fantastiske Hardangervidda der fjord møter fjell.

26. juli kl. 00:00
31. juli
Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Ung, Voksen, Turkatalog2021_Hyttetilhytte, Turkatalog2021_Ungtur
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslofjorden (se kart)

Gå fantastiske Hardangervidda der fjord møter fjell!

Dag 1

Vi reiser sammen fra Moss med leiebuss opp til Rjukan. Fra Rjukan går vi til Helberghytta hvor vi overnatter. Dagsetappen er på ca. 14km med en stigning på ca. 800 høydemeter. Turledere har med mat og lager middag til første dagen. Ta med frokost og lunsj til første dagen selv. Resten av turen vil vi sove på betjente hytter hvor det blir servert mat og det er mulighet for å lage matpakker.

Dag 2: Vi beveger oss innover i det vakre landskapet Hardangervidda har å by på. Vi går videre mot Kalhovd som er en dagsetappe på ca. 21km. På Kalhovd nyter vi en god middag.

Dag 3: Vi fortsetter til Mårbu. Dagens etappe er på ca. 22km.

Dag 4: Fra Mårbu går vi til Rauhelleren som er en dagsetappe på ca. 21km.

Dag 5: Den nest siste dagen får vi en hyggelig båttur over Halnefjorden samt 19km å gå. Total distanse på dagsetappen er ca. 30km.  Vi ender opp på Krækkja turisthytte.

Dag 6: Siste dagen går vi fra Krækkja til Haugastøl, hvor leiebussen vil ta oss tilbake til Moss. Dagsetappen er på ca. 13km.

Krav til deltakerne: Deltakere må være i god form og vant til å gå fotturer med ryggsekk. Du må belage deg på krevende dagsetapper

Utstyr: Se pakkeliste for sommerturer i fjellet som er beskrevet på DNTs sider.

Mat: Frokost, middag og lunsj er inkludert i prisen utenom den første dagen hvor du har med middag, frokost og lunsj selv.

Dato:                  26. juli – 31. juli

Turstart:             Moss stasjon (tidspunktet vil bli lagt ut på nettsiden vår og du får en mail nærmere avreise)

Aldersgruppe:   18 -  40år

Turledere:          Connie Elisabeth Rossing 994 34 297 & Robin Martens Simonsen 994 34 297

Pris:                    For UNG-medlemmer kr. 4.000/UNG-ikke medlem kr. 5.100, Voksen medlem kr. 4.800/Voksen- ikke medlem kr. 6.000 inkluderer transport, overnatting på hytter.

Deltakere må ha med frokost og lunsj til første dagen, ellers blir alt av mat servert på hyttene.

Avbestillingsregler: 30-15 dager før avreise: arrangøren beholder 10% av turens totalsum eller sender regning på 10% av arrangementets totalsum.

14 - 4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

Vi følger smittevern og koronarestriksjoner og avlyser turen uten kostnad for deg hvis det ikke tillates at den kan gjennomføres.

Gå fantastiske Hardangervidda der fjord møter fjell! Årets sommertur går fra hytte til hytte langs ruten Rjukan – Helbergshytta – Kalhovd – Mårbu – Rauhelleren – Krækkja - Haugastø. Dag ...

• Connie Rossing
  • Tlf. 994 34 297