Avlyst DNT Ung Voksen (18 - 40 år) - Østfold på tvers del 1

Fellestur, Padletur, Kano, Østfold, Ungevoksne, Turkatalog2021_Ungtur
DNT Vansjø
Oslofjorden (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. pga. koronarestriksjoner.

3 helger på tur for deg mellom 18 og 40 år!

Nå har vi vandret Østfold på langs, både på Pilegrimsleden og Kyststien. Nå vil vi prøve oss på turen Østfold på tvers. På grunn av Vansjø vil første helg og etappe være kanotur. Videre vil vi finne stier i Østfolds skoger som fører oss mot Ørje og svenskegrensa. Bli med på en vakker og eventyrlig tur.

Program kanotur i Vansjø:

Dag 1: Vi møtes ved Holmsbu ved Krapfoss skytterhus (Eika) og padler opp Mosseelva til  Elverhøy. Her slår vi leir for kvelden og lager en god middag sammen.

Dag 2: Vi padler videre østover på Vansjø og ender opp på Gudøyhuken.

Dag 3: Fra Gudøyhuken padler vi opp mot Ros i Våler som er turens endepunkt.

Lengde: Totalt ca. 24. km

Turledere: Connie Rossing tlf. 93273454 og Frida Sølvsten tlf. 97640858

Utstyr:  Grunnet Corona må du stille med eget utstyr til overnatting,  telt eller hengekøye. Ta med sovepose, liggeunderlag og telt/hengekøye, gode sko, varmt nok tøy, et skift, regntøy hvis det blir aktuelt, mat og spisesett, toalettsaker, drikkeflaske, pakke til dels vanntett er alltid lurt.

Mat:  Vi vil stille med middag på fredag og lørdag samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Om det ønskes noe snaks eller noe godt i glasset til eksempel underveis på turer, og kveldskos oppfordrer vi til å ta med det selv.

Pris: Kr. 300 for medlemmer/Kr. 600 for ikke medlemmer, inkludert mat og kano.

Påmelding:  Forhåndspåmelding er obligatorisk. Informasjon om betaling kommer ca. to uker før turen.

Turledere: Connie Rossing tlf. 93273454 og Frida Sølvsten tlf. 97640858

Avbestillingsregler:

14-4 virkedager før avreise: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.

3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung Voksen (18 - 40 år) - Østfold på tvers del 1

Vi må dessverre avlyse på grunn av koronarestriksjoner, men gleder oss til neste tur det blir mulig å gjennomføre! 3 helger på tur for deg mellom 18 og 40 år!  Nå ...

• Connie Rossing
  • Tlf. 932 73 454