KOM DEG UT DAGEN, MYSEN

5. september kl. 11:00 - 14:00
Voksne, Barn
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Barnasturlag, Komdegut

Kom deg ut dagen i Mysen blir arrangert langs Helsestien i Mysen. Her blir det turtipp med premier, vi griller pølser ved gapahuken, og Norsk Ornitologisk forening kommer med kikkerter og bøker. Alle er hjertelig velkommen!

Turstart kl. 11.00

Varighet 2-3 timer

Turleder Bodil Lundeby 996 94 268 og Vibeke Lundeby 414 61 912

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Alle må registrere seg ved ankomst, se qr-koder for registrering!

KOM DEG UT DAGEN, MYSEN

Turledere: