FAMILIETUR MED NATURSTI OG LEK!

11. april kl. 11:00 - 14:00
Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Familietur, Barnasturlag, Natursti

Turstart      kl. 11:00

Varighet      3 timer

Adkomst     Einarbu

Turleder      Bodil : 99694268. Vibeke: 41461912

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Alle må registrere seg hos turleder ved ankomst!

FAMILIETUR MED NATURSTI OG LEK!

Vi lager natursti med start og målgang ved Einarbu i Trømborg. Det blir premier til barna. Alle er velkommen, uansett om man er medlem i DNT eller ikke. Turstart      kl. 11:00 ...

Turledere:

• Bodil Lundeby