AKTIV I 100 - Einarbu om Lintjern

2. juni 2021 kl. 10:00 - 14:00
Seniorer
Fellestur, Fottur, Einarbu, Nærtur, Seniortur

Aktiv i 100 skal være et tilbud til gågrupper i nærmiljøet på hverdager. Tempo og distanse skal tilpasses gruppen, slik at gågruppen er inkluderende og bidrar til et sosialt fellesskap og gode naturopplevelser for deltakerne. Prosjektet har vært gjennomført flere steder i landet i flere år, og i 2021 setter vi i gang med dette tilbudet i regi av DNT Indre Østfold også.

Vi går fra Dynjan via Lintjern til Einarbu.Der tar vi matpause. Mulighet til å gå Einarbustien før vi returnerer til Dynjan

Turstart kl. 10:00 fra Dynjan

Varighet 4 timer inkl. pauser, 6 km gange

Adkomst Fra Ramstadkrysset mot Susebakke,ta til venstre ved Mysen Dyreklinikk mot Trømborg, kjør ca. 5 km og ta av til venstre inn Dynjanveien

Turleder Willy Frøshaug 951 64 767 – Signe Grønvik 916 18 846

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Alle må melde seg på i forkant på våre nettsider, eller på telefon 918 83 035! Grunnet nåværende restriksjoner, er det ikke tillatt med deltakelse fra andre enn de som bor i kommunene Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad og Marker.

AKTIV I 100 - Einarbu om Lintjern

Med prosjektet "Aktiv i 100" ønsker Den Norske Turistforening å skape et bredere friluftstilbud - og derigjennom økt livskvalitet til seniorer og andre som er hjemme på dagtid. Aktiv i ...

Turledere:

• Willy Frøshaug