HENGEKØYETUR MED DNT UNG

9. august kl. 12:00
Fellestur, Fottur, Overnatting, Hengekøye, Primus
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag

Bli med DNT UNG Indre Østfold på Hengekøyetur i Trømborgfjella! Her skal vi lage mat på primus og bare kose oss skikkelig. DNT Indre Østfold har både primuser og hengekøyer man kan låne, så alt ligger til rette for at alle skal kunne melde seg på! DNT Indre Østfold stiller med middag.

Når: 8.-9.august
Sted: Trømborgfjella
Varighet: ca. 1 døgn
Påmelding: innen 5.august
Pris: gratis for medlemmer, andre kr. 200

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

HENGEKØYETUR MED DNT UNG

• Tuva Sjøenden Nybakk