Avlyst FØRSTEHJELPSKURS

Voksne, Ungdom
Kurs, Førstehjelpskurs, Førstehjelp
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. – Gitt den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes råd om at vi alle må slutte opp om dugnaden for å begrense smitten, velger vi å avlyse planlagte turer, kurs og arrangementer i første omgang til og med 26, mars, sier generalsekretær i Den Norske Turistforening, Dag Terje Solvang.

Pris kr. 200 for medlemmer, andre kr 350

Påmeldingsfrist 18. mars på dnt.no/indreostfold

FØRSTEHJELPSKURS

Tidspunkt: Onsdag 25. mars kl. 18:00 - 20:00 i Askim (kl 20-21, spesielt for turledere) Inneholder bl.a. hjerte-/lungeredning, kutt/ sår, nedkjøling/overoppheting, bevisstløshet, fremmedlegemer i luftveier, skadestedsledelse, risikovurdering og etablering av nødplan. ...