KOM DEG UT DAGEN - EIDSBERG

Arrangement

Dato
6. september 2020 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Nærtur, Komdegut, Barnasturlag, Familiedag
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Indre Østfold og Barnas Turlag Eidsberg legger opp til en annerledes Kom deg ut dag! På grunn av coronasituasjonen i Norge, kan vi ikke gjennomføre en tradisjonell Kom deg ut dag, men vi legger tilrette for at du skal komme deg ut!

Vi henger ut Turtippen fra Dynjan til Linntjern, den blir hengt opp langs den blå merka stien , ca 1,5 km. De vil henge ute mellom kl. 11.00 til 14.00  Ta med dere noe og skrive med og skrive på ... svarslippene kan legges i en post kasse/ boks som står ved Linntjern  Ta gjerne med dere mat og drikke og ta en familie dag ute i skogen ...En liten overraskelse deles ut til barna når dere er tilbake ved Dynjan.

Turstart      Fra kl. 11:00

Varighet     3 km tur retur

Adkomst    Start ved parkeringsplassen på Dynjan

Turleder     Bodil Lundeby, 996 94 268

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

 

KOM DEG UT DAGEN - EIDSBERG

DNT Indre Østfold og Barnas Turlag Eidsberg legger opp til en annerledes Kom deg ut dag! På grunn av coronasituasjonen i Norge, kan vi ikke gjennomføre en tradisjonell Kom deg ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Bodil Lundeby