KOM DEG UT DAGEN - HOBØL

Arrangement

Dato
6. september kl. 13:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Nærtur, Komdegut, Barnasturlag, Familiedag
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Indre Østfold og Barnas Turlag Hobøl arrangerer en annerledes Kom deg ut dag i år. På grunn av corona situasjonen i landet blir det ikke et arrangement som tidligere, men det viktigste er at du kommer deg ut - og det skal vi legge tilrette for!

Det blir hengt opp natursti/turtipp på tre steder, nemlig på Ringvoll (parkering og tur fra Vestre Bråte, rundtur på ca 1,9 km) , Knapstad (fra Knapstad skole/Bekkeblomen barnehage til "masta på Ekebergåsen" eller Ulvåsen som noen sier) og Tomter (en trasè fra parkeringsplassen ved Unaas til Speiderhytta i Gaupesteinsmarka). Her vil det være en person tilstede mellom kl 12.00 og 14.00 som deler ut svarslipper og svarer på spørsmål. Ta med deg niste og familien din og Kom deg ut! 

Kontaktperson Solveig F. Fredriksen, 4747 6662

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

 

KOM DEG UT DAGEN - HOBØL

DNT Indre Østfold og Barnas Turlag Hobøl arrangerer en annerledes Kom deg ut dag i år. På grunn av corona situasjonen i landet blir det ikke et arrangement som tidligere, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Solveig Fjordholm
  • Håkan Fred