FRØNESJØEN RUNDT

Fellestur

Dato
6. september kl. 10:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

FRØNESJØEN RUNDT

Vi møtes ved Frøne og organiserer evt. transport til Høitomt. Derfra følger vi stien nordover inn i Marker kommune og krysser over ved Kroktjernsdammen og går vestover til Frøneseter og Villaen. Her tar vi en rast før oppstigningen vestover mot Frønehøyda. Vi følger så stien sørover på høyda og tar av mot sørsida av Frønesjøen og videre fram mot Frøne.

Turstart      kl. 10:00 fra Frøne

Varighet     5,5 timer inkludert pause, ca. 9 km

Adkomst    Følg FV 124 mot Strømsfoss ca 9 km, ta av mot venstre mot Dalen/Mellomdalen og kjør mot Dalsmoen. Ta til venstre ved saga og følg bomvei, herfra er veien skiltet med DNT skilt, ca 5 km. Husk bomvei – kun mobil betaling.  
Turleder    Finn Kultorp tlf. 918 44 916 og Atle Morset tlf. 917 70 839

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

FRØNESJØEN RUNDT

FRØNESJØEN RUNDT Vi møtes ved Frøne og organiserer evt. transport til Høitomt. Derfra følger vi stien nordover inn i Marker kommune og krysser over ved Kroktjernsdammen og går vestover til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Finn Kultorp
  • Atle Morset