JUNIOR-HENGEKØYETUR TIL STORTJERN, Trøgstad

Fellestur

Fra dato
21. august kl. 16:00
Til dato
22. august kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Overnatting, Junior, Hengekøye, Dntjunior
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter fra Myhrvold. Vi følger Trøgstadstien nordover til Stortjern. Her slår vi leir, henger opp hengekøyer og tenner bål. Denne turen er for barn fra 10 (født i 2010) til 13 år. Det er mulig for foreldre å være med hvis barna ønsker det, men det er ikke påkrevd. Vi har turledere nok. Ta med drikke, samt sovepose, liggeunderlag og varme klær. DNT har noen hengekøyer for utlån. Dette kan lånes gratis i alle kommuner. (Bua/Frivillighetssentralen e.l) DNT ordner med mat til alle måltider.

 

Turstart      kl. 16:00 fra Myhrvold

Varighet     20 timer

Adkomst    Fra RV 22, sving av mot Høland midt i Skjønhaug sentrum. Følg RV 115 til mølla. Ta til venstre her. Følg Sentvedtveien ca 4 km. Ta til høyre i kryss mot Sentvedt, kjør noen hundre meter. Skilt står ved veien.

Påmelding  Påmelding kreves. Maks 10 barn. 

Pris            Gratis for alle medlemmer. 100 kr for ikke barn som ikke er medlemmer. 150 kr for voksne som ikke er medlemmer.

Turleder     Per Rikard Sandvik, 48196524, Roar Foss, 91561046

JUNIOR-HENGEKØYETUR TIL STORTJERN, Trøgstad

Turen starter fra Myhrvold. Vi følger Trøgstadstien nordover til Stortjern. Her slår vi leir, henger opp hengekøyer og tenner bål. Denne turen er for barn fra 10 (født i 2010) ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Per Rikard Sandvik
  • Roar Foss