OVERNATTINGSTUR - TELT OG HENGEKØYE

15. august kl. 09:00
16. august kl. 14:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Overnatting, Gapahuk, Telt, Hengekøye

Overnattingstur med telt og hengekøye!

Har du telt eller hengekøye, men ikke våget å dra alene på overnattingstur?

Eller har du bare lyst å være med på en fin overnattingstur?

Da er dette en super mulighet.

Vi skal dra på tur fra Ørje kursted og gå ca 10 km på lørdag og ca 10 km på søndag.

Vi skal sove ved en fint vann der man kan evt. bade, eller bare ligge på liggeunderlag og nyte sola.

Turleder holder et mini ferskingkurs for dem som ønsker, hvor man snakker om;

- Kart og kompass: Hvordan leser man kartet og hva gjør man med kompasset?

- Bekledning: Hva bør man ha på seg og med i sekken?

- Bål: Hva er det best og fyre med og hvordan fyrer man et bål?

Ta med ditt eget telt/hengekøye og mat og drikke. DNT Indre Østfold har noen hengekøyer med myggnetting og tau som man kan låne - dette må man gi beskjed om ved påmelding dersom man ønsker å benytte!

Vi møtes på parkeringplassen ved Ørje kursted.

Turstart      Kl. 09:00

Varighet    ca 30 timer timer inkl. pauser, 20 km gange fordelt på to dager

Adkomst    E18 mot Sverige. Ta til høyre før Ørje sentrum og kjør 1 km til Ørje kursted, p.plassen ligger ved Damholtveien, følg skilt til p.plassen

Pris     Gratis for medlemmer i DNT, andre kr 200.-

Turleder     Marco Verkooijen 958 41 883

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

OVERNATTINGSTUR - TELT OG HENGEKØYE

Overnattingstur med telt og hengekøye! Har du telt eller hengekøye, men ikke våget å dra alene på overnattingstur? Eller har du bare lyst å være med på en fin overnattingstur? Da er ...

• Marco Verkooijen