OVERNATTINGSTUR TIL ARNBJØRNRUD

28. juni kl. 17:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Overnatting

Vi møtes på parkeringplassen til Ørje kursted.
Så gå vi ca en 18km tur via Nordre stange varde til Arnbjørnrud. Neste dagen gå vi tur fra ca 18 km tilbake til p.plassen via Søndre stange varde.
Max 10 deltakere..

Fra 15 år og oppover

Turstart      Kl. 09:00

Varighet     ca 36 km gange delt på 2 dager.

Adkomst    E18 mot Sverige. Ta til høyre før Ørje sentrum og kjør 1 km til Ørje kursted, p.plasser ligger ved veien Damholtveien, følg skilt til p.plassen

Påmelding  innen 1.juni

Pris            DNT-medlemmer gratis, andre kr. 200

Turleder     Marco Verkooijen 958 41 883

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

OVERNATTINGSTUR TIL ARNBJØRNRUD

Vi møtes på parkeringplassen til Ørje kursted. Så gå vi ca en 18km tur via Nordre stange varde til Arnbjørnrud. Neste dagen gå vi tur fra ca 18 km tilbake ...

• Marco Verkooijen