SKIPTVET RUNDT DEL 1 - Skiptvet

23. mai kl. 09:00 - 16:00
Fellestur, Fottur, Nærtur

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

Turstart   kl. 09:00 fra Vamma Kraftstasjon
Varighet  7 timer inkl. pauser, 15 km
Adkomst  Sving inn til venstre rett etter Vammabrua på Skiptvetsiden på RV 115
Turleder  Roy Sletner 951 26 096