TRØGSTADSTIEN, FRA GRORUDFJELL TIL LANGSRUDÅSEN

3. mai kl. 09:00 - 18:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Langtur

Denne turen er lang og relativt krevende, så her åpner vi for at man kan bli med fra forskjellige steder langs ruten. Man kan bli med fra Stikla kl 10.00, Myhrvold kl 13.30, Sørli kl 15.00 eller Gravstjern kl 16.00

Vi tar gode pauser på Viktjern og Gravstjern, samt kortere drikkepauser ved behov. Ta med godt humør, godt med drikke og mat.

Turstart      kl. 09:00 Grorudfjell

Varighet     24 km, 9 timer inkl pauser

Adkomst    Fra RV 22, ved fylkesdelet mot Akershus, ta av mot høyre. Skilt står ved veien etter noen hundre meter.

Påmelding  Påmelding innen 26.april kreves, da vi arrangerer transport tilbake til startstedet for den enkelte.

Pris            Gratis for medlemmer. 100 kr for ikke medlemmer som ønsker returtransport

Turleder     Per Rikard Sandvik, 48196524/ Roar Foss, 91561046

TRØGSTADSTIEN, FRA GRORUDFJELL TIL LANGSRUDÅSEN

Turen starter ved Grorudfjell, går via Stikla, Måstadtjern, Viktjern, Myhrvold, Brattås, Verpet, Gravstjern/Fortet og til Langsrudåsen. Denne turen er lang og relativt krevende, så her åpner vi for at man ...