Avlyst PÅSKEVANDRING - LANGTUR, Rakkestad

Fellestur

Dato
13. april kl. 09:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Påskevandring
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Gitt den raske utviklingen i COVID-19 situasjonen og myndighetenes råd om at vi alle må slutte opp om dugnaden for å begrense smitten, velger vi å avlyse planlagte turer, kurs og arrangementer i første omgang til 1. mai, sier generalsekretær i Den Norske Turistforening, Dag Terje Solvang.

Årets påsketur starter fra parkeringen på Skrabberud. Turen går i hjertet av Fjella med ved at vi passerer mange kjente plasser. Eksempler på plasser vi kommer til å passere på vår vandring er, Blankvann, Mustjern, Berkelin, Stikktjern, Slorene etc. Vi kommer også til å ta turen innom DNT hytta på Arnbjørnrud. Dette er en relativt lang tur så husk bra med mat og drikke.

Turstart      kl. 09:00 fra parkeringen på Skrabberud

Varighet     7 timer inkl. pauser, ca 20 km gange

Adkomst     Følg FV124 mot Strømsfoss (Aremark) 6 km. Ta til venstre, følg skilt til Budalen/Skrabberud. Bomvei kr. 40,00 – Vipps kan benyttes.

Turleder     Per Vidar Pedersen 906 87 212 - Atle Morset 917 70 839

PÅSKEVANDRING - LANGTUR, Rakkestad

Årets påsketur starter fra parkeringen på Skrabberud. Turen går i hjertet av Fjella med ved at vi passerer mange kjente plasser. Eksempler på plasser vi kommer til å passere på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Atle Morset
  • Per Vidar Pedersen