TELT OG DINGLE-TUR I TRØMBORGFJELLA

Fellestur

Fra dato
16. april kl. 17:00
Til dato
18. april kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Overnatting, Bål, Junior
Arrangør
DNT Indre Østfold
Turområde
Østfold (se kart)

Her skal vi – helt lavterskel – nyte indrefileten av fjella. Turen vil gå fra Dynjan og første etappe er inn til Ertevannet. Har telter eller dingler (=sove i hengekøye) vi og lager kveldsmat/middag rundt bålet eller på gassbluss om noen heller vil det. Etter en deilig frokost rundt bålet, rusler vi sørover fra Ertevannet, via Basdal og spiser lunch på vakre Stålsvann. Deretter går vi opp til foreningens flotteste hytte Arnbjørnrud. Det blir muligheter for å prøve fiskelykken på turen både fra land og fra båt ved Ertevannet, og ved lunch på Stålsvann.

Her telter eller dingler vi og lager kveldsmat/middag rundt bålet eller på gassbluss om noen heller vil det. Etter frokost rundt bålet går turen «hjem» til Dynjan.

Denne turen passer for alle, men pga. lengden vi skal gå på dag 2 bør barn være over 10 år og godt vant til å gå i skogen, passende alder er derfor 10-13 år. Deltakerne medbringer eget utstyr og mat på denne turen. Det vil ikke bli anledning til å overnatte inne på hyttene.

Turstart fredag 17:00 på Dynjan  
Varighet avslutter søndag ca. 12:00  
Pris    Gratis for DNT medlemmer, kr 200.- for andre
Turleder Thomas Myran 419 29 900.

TELT OG DINGLE-TUR I TRØMBORGFJELLA

Her skal vi – helt lavterskel – nyte indrefileten av fjella. Turen vil gå fra Dynjan og første etappe er inn til Ertevannet. Har telter eller dingler (=sove i hengekøye) ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Thomas Myran