BÅLMATKURS OG OVERNATTING - FOR UNGDOM

18. september kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Overnatting, Bål, Godturmat, Dntung
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag

Turmat kan være så utrolig mye mer enn pølser, pinnebrød og ferdigretter man tilsetter vann. Vi ønsker å vise ungdommen at fredagskosen ute i skogen er myyyye bedre enn taco med mor og far! Denne kvelden vil vi lære dere å lage en smakfull, spennende og enkel tre retters middag kun ved bruk av gassbluss og bål! Ingrediensene vil være slik at det er mulig å bære de med seg i sekken på tur – kanskje er det ungdommen som neste tur med mor og far imponerer over grytene?

DNT IØ stiller med alt som trengs av utstyr og ingredienser til middagen. Sted og nærmere detaljer fås ved påmelding. Overnatting blir utendørs! Her kan både teltes og dingles!

Spørsmål om turen kan stilles til Thomas på tlf. 419 29 900.

Turstart  fredag kl. 18:00 et sted i Trømborgfjella.
Varighet avslutter lørdag etter frokost, 2 km gange.
Adkomst mer info ved påmelding.
Påmelding innen 17. september klokken 1600.
Pris        Gratis for DNT- medlemmer, andre kr. 150 - inkl. middag og overnatting.
Turleder Thomas Myran 419 29 900.

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det påkrevd med påmelding, og det er ingen anledning til deltakelse for personer som;

Påmeldte deltakere vil få tilsendt informasjon på forhånd for å ivareta smittevernregler og hindre spredning av smitte.

BÅLMATKURS OG OVERNATTING - FOR UNGDOM

• Thomas Myran