FAMILIETUR MED LOMMELYKT, Marker

18. november 2020 kl. 17:00 - 19:00
Voksne, Barn, Seniorer
Fellestur, Fottur, Barnasturlag, Kveldstur, Familietur, Lommelykttur, Nærtur
Hedmarken og Hedmarksvidda, Østfold (se kart)

Årets tema; LYS I EI MØRK TID

Vi er 8 lag og foreninger som deltar underveis i løypa.

De som er med er:

- Speider`n
- UKH
- Slusebrass
- Stikle Søndagsskole/ Nonstop
- Trollhaugen barnehage
- Øymark barnehage
- Tussilago barnehage
- DNT Indre Østfold, Barnas Turlag Marker

Starten går fra bak Marker bo- og service senter, der Slusebrass spiller. Her får dere utdelt lommelykt sponset fra Marker Sparebank og info om rebus løypa.

Jakten går utpå å samle bokstaver fra de ulike postene, og tilslutt komme fram til løsningsordet. Noen poster har 1 bokstav, mens noen har to bokstaver. Underveis har vi hengt opp reflekser sponset av Gjensidige i Marker. Sist i løypa står Speider`n, når dere har kommet fram til siste bokstav og har løst løsningsordet, skal svar med navn sendes til 92 48 63 02.

Trekningen skjer i etterkant og vinnere blir oppringt!

Husk: Refleks vest og penn til å notere bokstaver!

Vi har fått arrangementet godkjent av kommuneoverlege Golbon Sadrzadeh.

P.g.a corina pandemier har vi noen viktige regler dere må følge!

Er du smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller har milde symtomer på luftveisinfeksjoner, som feber, sår hals , hoste, tungpusthet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand skal du ikke delta på arrangementet!

Alle barn under 12 år må ha med en voksen som passer på å holde 1 meters avstand til andre grupper. Det holder med 1 voksen pr gruppe/familie.

Hvis kø ved poster hold god avstand til andre, dere har selv ansvar for å følge dette.

Tidsrommet på arrangementet er 17-19, det betyr at du ikke må komme til starttidspunktet, men ha vært igjennom innen 19.00, slik at kan unngå kødannelser underveis.

Arrangementet er for både barn og voksne!

Parkering: v/Rema 1000, ved Marker Bo- og servicesenter og bak gamle Shell nå JPL Rails.

Akkurat nå er det flom rundt Helgetjern men vi håper denne trekker seg tilbake og at vi kan få gjennomført lommelyktturen!

Mer info kommer nærmere!

Turleder;  Marit S Jensen, 92486302

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

Alle må registrere seg hos turleder før turstart!

FAMILIETUR MED LOMMELYKT, Marker

Årets tema; LYS I EI MØRK TID I år blir det tur rundt hele tjernet med ulike poster underveis. Det vil være en rebusløype og premietrekning i ettertid. Vi er ...

• Marit Kristin søby jensen